Відома російська актриса і співачка Крістіна Орбакайте, а також дочка Алли Пугачової, опублікувала нове відео з сином. Воно було знято більше десяти років тому, в його день народження.

Як відомо, народився Дені Байсаров в 1998 році в шлюбі Христини Орбакайте і Руслана Байсарова. Через деякий час пара розлучилася, не обійшлося без судових конфліктів, але, це не завадило зберегти відмінні відносини з сином.

10 травня Дені виповнюється 23 роки, і на честь цього мама вирішила зворушливо його привітати в соціальній мережі Instagram. На її сторінці з'явилося відео десятирічної давності, де хлопчикові всього 12 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вже тоді він був безстрашним, любив різні активності і не боявся камери.

«Тут @dennyartview 12 років і це його перший сміливий стрибок! Сьогодні Дені виповнюється 23🕺 Нехай всі твої сміливі вчинки і рішення супроводжують сплески щастя і схвальне - "Молодець!!" #сднемрождениясынок"- підписала пост Крістіна Орбакайте.

На ролику, судячи з усього, вони знаходяться десь на відпочинку, і Дені стрибав з човна у воду, при цьому, висота була не менше п'яти метрів.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Вітаю Дені і матусю!!❤", "З Днем народження нашого улюбленого Деньку!!! Удачі йому, здоров'я, знайти себе і свою долю ❤️ і радувати матусю свою незвичайну!!!!!❤❤", "Він схожий на Лізу Галкіну, особливо голосом))) з днем народження!!!", "Христина, Ви найприголомшливiша і красива жінка", " 🔥 🔥 🔥 з іменинником!", "Вітаю!!! Моєму через тиждень теж 23🎉 😊».

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте "помахала ручкою" прямо на день народження чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua", фігура дочки Пугачової Орбакайте не вразила журі"Маски".

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова зробила Кіркорову боляче-навіть Навальний допоміг. Зникнення Кіркорова в списку користувачів Пугачової помітили пильні шанувальники.