У мережі з'явилися поради, як же можна врятувати свої руки після городу. Ці способи збережуть ваші руки в доглянутому вигляді.

У дачно-городній сезон у багатьох виникають великі проблеми зі станом рук. Особливо у тих, хто возиться з землею без рукавичок, так як з ними теж не всі люблять працювати.

Спеціально було винайдено засіб, якого допомагає з цим боротися.

Город, фото: скріншот з відео
Город, фото: скріншот з відео

Ось проста порада: взяти розчин перекису водню 3 % (вiн продається в будь-якій аптеці) приблизно 100 г, додаємо нашатирний спирт 10-20 г, а потім будь-який миючий засіб для миття посуду або трохи порошку.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Далі, можна перемішати все це, і опустити руки в отриману масу. Всі тріщини, які раніше потемніли, практично миттєво стануть світлими.

Після проведеної процедури берете в руки мило, і миєте ретельно. В кінці можна використовувати будь-який живильний крем. Він допоможе зберегти стан рук, і зробить їх більш ніжними.

Також, можна спробувати для даної мети природний відбілюючий шкіру елемент, а саме - лимон. Він усуває потемніння шкіри, і надає їй свіжості.

Для цього потрібно видавити одну четверту соку з фрукта, і нанести його на необхідні ділянки шкіри. Найкраще використовувати для цього ватний тампон.

Лимони, скріншот: YouTube
Лимони, скріншот: YouTube

Після цього потрібно надіти легкі рукавички, і через 5-10 хвилин вимити руки з милом.

Експерти вважають, що ці способи здатні очистити шкіру після городніх робіт, і не зашкодять ніяк шкіру.

Нагадаємо, що полив полуниці одним засобом-нашатирним спиртом допоможе позбутися від шкідників і хвороб.

Як повідомляв портал Знай.uа, унікальний спосіб омолодження троянд: це дешеве і дуже ефективний засіб є в кожному будинку.

Також Знай.uа писав, як допомогти Малині вирости і вродити багатий урожай.