Дочка популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість виставила зворушливу серію знімків, позуючи разом з Олею Поляковою і трепетно привітавши найріднішу жінку з Днем матері 9 травня. На всіх кадрах обидві красуні позували в однакових монокіні чорного, і червоного кольорів, а також бікіні з принтом.

Мама і донька демонстрували стрункі фігури і довгі ноги на сонячних курортах, посміхаючись на камеру, обіймаючись і насолоджуючись канікулами на яхті. Варто відзначити, що і Ольга, і Маша стежать за фізичною формою, а Полякова-молодша ще й йде по стопах виконавиці, будучи солісткою в групі.

"Дорога @polyakovamusic вітаю тебе з Днем матері, ти найкраща мама на землі люблю тебе дуже сильно ❤ ️ ❤️❤ ️ ❤️"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "а є не голі фотографії?", "Фотошоп творить чудеса", " приєднуємося. І вітаємо всіх матусь", " красуні Малібу👍 👍 👍 👍", " Оля ви супер класна у всьому, ви талант, щира чудова людина, обожнюю вас різну, безтурботного вам щастя і міцного здоров'я!!!", "Вітаю🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.