На сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація з попередженням про посилення поривів вітру протягом другої половини дня 10 травня і всього вівторка.
Посилення вітру очікується у всій Україні, за даними Укргідрометцентру. Він буде північно-західного напрямку (15-20 метрів в секунду). Рівень небезпеки був виставлений жовтим.

"Увага! Попередження про пориви вітру. За даними Укргідрометцентру, у другій половині дня 10 травня і протягом 11 травня на #Лівобережжі пориви північно-західного вітру 15-20 м/с (і рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в короткій публікації ДСНС України.

Температура повітря 11 травня 2021 року прогріється до двадцяти і більше градусів тепла. Лише в східних регіонах все ще буде дуже холодно для кінця весни. Наприклад, у Києві очікується +19℃ ...+21℃ вдень і + 4℃ ...+6℃ вночі, в Одесі очікується така ж температура, тільки в темний час доби буде трішки тепліше. А ось в Донецьку - +12℃ ...+14℃ і дощ.

Нагадаємо, харків'янин зібрав смертельний урожай зі свого городу - "Могло рвонуть!". В ході робіт на городі чоловік побачив у землі металевий ящик з 50-міліметровими мінометними мінами.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві бабуся зібрала в "гості" рятувальників, швидку і копів: - "НЛО забирають!"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Знай.ua писав, харків'яни взялися за сміттєву річку - дивитися боляче: "Пляшки, черевики і гори пластика"