Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

Наприклад, на сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. А зараз дівчина постала в дивно цікавому образі, кажучи про те, що дико хоче прямо зараз потрапити на який-небудь музичний фестиваль. Однак ми ж розуміємо, що в усьому світі вирує пандемія коронавірусу (COVID-19) і потрібно потерпіти.

"Чого б вам хотілося прямо зараз? Я ось діііко хочу на музичний фестиваль🕺 🏻", - написала Надя Дорофєєва в підписі до публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

На всіх фотографіях можна помітити, наскільки впевнена в собі виконавиця в будь-якій позі, навіть якщо широко розставити ноги і покласти ручки між ними. Леся Нікітюк в коментарях зазначила, що Дорофєєва просто знищила своїм виглядом.
"Просто знищила😍 🔥", "На твій концерт🙌 🏼 🔥❤️", "Хотілося б, що б закінчилася пандемія. І жити спокійно, без всяких масок, обніматися і не переживати що б захворієш. Хотілося б миру, і що б всі люди які хворіють поправлялися і круто Жили. Ну і шалено хотілося б побачити тебе обійняти і сказати на скільки сильно люблю❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва засвітилася з красунчиком у формі: поки Дантес не бачить

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва закохалася у свого 40-річного "татуся": "Мій дорогий"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва в купальнику показала стрункі ніжки на березі моря: "Стала обличчям…"