У будь-яких життєвих негараздах віряни звертаються з проханнями до Господа Бога. Не виняток і пошук роботи. Адже просити про успіх у справах у вищих сил прийнято в багатьох релігіях.

Щобільше, у різних професій є свої покровителі. А завдяки конкретним молитвам можна випросити у Небесних сил швидкого розв'язання життєвих труднощів.

Наприклад, православні віряни звертаються до Миколи Чудотворця, Святого Трифона, Ксенії Петербурзької, Серафима Саровського.

День Миколи Чудотворця 22 травня: вірші, скрін - YouTube
День Миколи Чудотворця 22 травня: вірші, скрін - YouTube

Микола Чудотворець є одним з найбільш шанованих святих, третій за значущістю після Ісуса Христа і Богородиці. Святого Миколая Чудотворця називають "швидким помічником". А звертаються до цього святого з наступною молитвою при проблемах на роботі або під час пошуку нового місця роботи.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Молитва в пошуку хорошої роботи

"Святий Миколай Чудотворець, захисник і благодійник. Очисти мою душу від приставучої заздрості й злоби поганих людей. Коли робота не йде на лад по окаянному умислу, ворогів не карай, а допоможи їм впоратися зі смутою в душі. Коли сажа на мені гріховна, щиро каюсь і прошу чудодійної допомоги в роботі праведній. Пошли мені роботу по совісті, а зарплату по праці. Хай буде так. Амінь"

Нагадаємо, Господня молитва: ці слова, дані Ісусом Христом, потрібно промовляти щоденно. Кожен вірянин повинен знати Господню молитву і промовляти її щоденно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молитва батьків за дітей: найкращий оберіг, коли поряд бути неможливо. Батьки не завжди можуть бути поряд зі своїми дітьми, але молитва може стати найкращою турботою

Також "Знай.ua" писав, надзвичайно сильна молитва перед сном: очистить сумління і звільнить від повсякденних турбот. Після завершення важкого та насиченого дня віряни перед сном звертаються у молитві до Бога.