Стало відомо про те, що в російському місті Казань невідомі відкрили стрілянину. Сталося це прямо в будівлі школи, є загиблі.

Про це повідомляють екстрені служби Татарстану.

Про стрілянину в гімназії на вулиці Джаудата Файзі повідомили співробітникам правоохоронним органам рано вранці. За попередніми даними, винуватцем події є 19-річний хлопець, який прийшов до школи зі зброєю.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ім'я стрілка — Галявієв Ільназ Ренатович, йому 19 років. Підліток вбив сімох восьмикласників і одну вчительку. При затриманні він повідомив, що за адресою своєї прописки заклав бомбу.

Зловмисник відкрив вогонь по людях, в результаті чого є як загиблі, так і постраждалі. Він вже був затриманий співробітниками ФСБ.

Також, поліція має інформацію про те, що в школі знаходиться ще один озброєний, який тримає дітей в заручниках.

Діти були змушені вистрибувати прямо з вікон школи в Казані, де підліток відкрив стрілянину. Туди збіглися місцеві, а також батьки дітей, які там навчаються.

Екстрені служби Татарстану повідомляють про те, що загинуло 13 осіб, і ще 12 потрапили в лікарню, четверо з яких в реанімації.

У мережі почали з'являтися ролики з місця інциденту. На кадрах показано, в якому стані знаходяться зараз коридори школи, а також як школярі намагалися вибратися з будівлі, щоб вижити.

Стрілок, який відкрив вогонь в Казанській школі, закінчив цей навчальний заклад 4 роки тому. Під час навчання у нього склалися погані стосунки з учнями та вчителями. Першим Стрілець убив охоронця, після напав на вчительку, а потім у коридорі розстріляв учнів.

Передбачуваний Telegram зловмисника, фото: скріншот
Telegram зловмисника, фото: скріншот

Нагадаємо, експерт назвав дату похорону Путіна.

Як повідомляв раніше Знай.ua у будівлі Міністерства закордонних справ Лівії терористи розстріляли співробітників. В результаті терракту якого загинули чотири людини.

Також Знай.ua писав, що під Туреччиною затонуо судно, набите вугіллям. Серед членів екіпажу було п'ятеро українців, яким вдалося вижити.