Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості Вікторія виставила зворушливе відео з їх 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі". Зіркова мама похвалилася новим захопленням найріднішої дівчинки - Ліза вирішила спробувати себе в режисурі.

Так, малеча самостійно підготувала майданчик і реквізит, що складається з кульбаб, а також дала завдання Вікторії - включити сповільнену зйомку.

Варто відзначити, що 6-річна донька шоумена мріє піти по стопах Юрія і стати акторкою - харизматична дівчинка відвідує уроки вокалу, займається моделінгом, не боїться сцени і камер, всіляко підтримуючи тата на зйомках різних шоу і проектів, і не тільки за лаштунками. Крім цього Ліззі захоплюється катанням на роликах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Лізі пробує себе в режисурі 🎥)))

Завдання було чітко поставлено !!!

Лізі готувала майданчик для зйомки і реквізит ..)))

Моє завдання було простим ! Просто вчасно включити сповільнену зйомку 🤣"