Дружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість заявила, що вони з чоловіком Михайлом Хомою розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців. Втім, Ярослава не сумує, відправившись в подорож Україною і відвідавши сонячну Одесу, а також Одеську область.

Артистка порекомендувала фанатам відвідати Санжейку - село, яке стало популярним завдяки своєму пляжу. Також зірка відвідала Затоку, де востаннє відпочивала в 16 років.

"Продовжую свої мандрівки Україною. Цього року сезон почала з Одеси, та Одеської області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

30 км від міста, і я опинилася в іншому світі. У світі обривів, пустельного пляжу, та ідеального моря. Точка на карті - #Санжійка. Мені вона чимось нагадує Португалію. Здається, що я біля океану. Тут красиві пейзажі. Це один із найменш людних пляжів Чорного моря.

Далі по узбережжю Грибівка, Кароліно-Бугаз, і любима Затока, де ми багато разів відпочивали. Останній раз я була тут в 16 років. Нахлинули приємні спогади... Знайшла місце, де ми зупинялися. Воно змінилося до невпізнання... Це й не дивно. Все змінюється з часом. І ми змінюємося.

Наступна точка на карті Шабо — центр культури вина, але це вже інша історія... 🍷

Під хештегом #СлавіямандруєУкраїною цікаві місця в Україні, які я відвідала. Зберігайте локацію"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.