Відомий російський гуморист, телеведучий, шоумен і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін відреагував на трагедію, яка сталася в місті Казань. Тут невідомі відкрили вогонь просто в будівлі школи.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Максима Галкіна в мережі Instagram.

Публікація Максима Галкіна, скріншот: Instagram
Публікація Максима Галкіна, скріншот: Instagram

"глибокі співчуття рідним і близьким загиблих при нападі в Казанській гімназії. Страшна трагедія, приголомшлива до глибини душі!", - пише Максим Галкін.

Про стрілянину в гімназії на вулиці Джаудата Файзі повідомили співробітникам правоохоронним органам рано вранці. За попередніми даними, винуватцем події є 19-річний хлопець, який прийшов до школи зі зброєю.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Пізніше повідомили ім'я стрілка - Галявієв Ільназ Ренатович, йому 19 років. Підліток вбив сімох восьмикласників і одну вчительку. При затриманні він повідомив, що за адресою своєї прописки заклав бомбу.

Зловмисник відкрив вогонь по людях, в результаті чого є як загиблі, так і постраждалі. Його вже було затримано співробітниками ФСБ.

Також, поліція має інформацію про те, що в школі знаходиться ще один озброєний, який тримає дітей в заручниках. Діти були змушені вистрибувати просто з вікон школи в Казані, де підліток відкрив стрілянину. Туди збіглися місцеві, а також батьки дітей, які там навчаються.

Раніше повідомляли, онуку Пугачової - 23: Орбакайте знайшла архівний ролик 10-річної давності.

Як повідомляв Знай.uа, раритетний кадр Алли Пугачової з'явився в мережі, такої її не бачив навіть Галкін: "Щастя-це коли…".

Знай.uа писав, чоловікові Алли Пугачової Максиму Галкіну довелося попрацювати на городі: "Не вистачає коштів на існування".