Просто з передової на Донбасі прийшли дуже важливі новини. Так, з'явилася інформація, що один з найдоросліших та найдосвідченіших українських військових медиків Йосип Кутасевич відзначає красиву дату - 80-річний ювілей.

Тут неможливо говорити, що старість не в радість! Адже Йосип Кутасевич вже протягом довгих років рятує життя захисників України, за що його дуже люблять і високо цінують.

Про це стало відомо завдяки новій публікації відомої української волонтерки Яни Зінкевич у мережі Facebook.

Йосип Кутасевич, фото: Facebook
Йосип Кутасевич, фото: Facebook

"Сьогодні найстаршому "госпітальєру" виповнюється 80 років! Йосип Петрович, вітаю Вас з ювілеєм! Дякуємо Вам за відвагу, за вірність обов'язку і за врятовані життя!

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дозвольте сказати кілька слів про іменинника. Йосип Петрович Кутасевич приєднався до нашого батальйону взимку 2015 року. Тоді йому було 73 роки. Разом з дружиною Людмилою Гаюк вони починали волонтерську діяльність ще за часів Майдану. Але згодом подружжя зрозуміли, що потрібно їхати на передову і допомагати рятувати життя українських воїнів.

Йосип і Людмила створили загін швидкого реагування "Гіппократ" і через деякий час приєдналися до лав батальйону "Госпітальєри". У перші місяці роботи на фронті Йосип Петрович брав участь у наданні допомоги пораненим з Донецького аеропорту.

Йосип Петрович і в мирному житті не припиняє допомагати іншим. Тому я хочу побажати Вам в цей день міцного здоров'я і довгих років. Ви і будете гідним прикладом громадянина України. Це справжня честь - рухатися до однієї мети пліч-о-пліч з такими людьми!", - пише Яна Зінкевич.

Публікація Яни Зінкевич, скріншот: Facebook
Публікація Яни Зінкевич, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, талановита художниця проміняла пензлі на автомат: служу народу України.

Як повідомляв Знай.uа, на Полтавщині попрощалися з відважним воїном ЗСУ: все село схилило коліно перед героєм.

Знай.uа писав, молодий військовий поліг за Україну - ридає все село: маленький син не обійме тата.