Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Знаменитості довгий час приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, який нібито почався з дев'ятого сезону проекту "Голос країни".

Втім, нещодавно на тлі саме цих відносин розгорівся справжній скандал - креативний продюсер телеканалу "1+1" Володимир Завадюк під час виступу на воркшопі "Ніч нових ідей" відверто заявив, що роман між Тіною і Даном був вигаданий навмисно і допоміг підняти рейтинги проекту.

Незважаючи на безліч фан-клубів, присвячених саме любові артистів, які щиро вірили в "магію", що відбувається в ефірах, Володимир зазначив, що створювалися відносини "синтетично".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Моє завдання як продюсера було змусити повірити Дана в те, що тіні він цікавий, а Тіну в те, що Дан нею цікавиться"

Після гучних слів Завадюк все ж вирішив порозумітися, видавши, що просто "не підібрав правильних слів" для виступу, а його слова ЗМІ і шанувальники просто не так інтерпритували. При цьому продюсер вибачився перед глядачами і самими зірками.

"Моя задача как продюсера была заставить поверить Дана в то, что Тине он интересен, а Тину в то, что Дан ею интересуется"

После громких слов Завадюк все же решил объясниться, выдав, что просто "не подобрал правильных слов" для выступления, а его слова СМИ и поклонники попросту не так интерпритировали. При этом продюсер извинился перед зрителями и самими звездами.

"Спостерігаючи, який резонанс серед прихильників наших проектів та в ЗМІ спричинила моя заява на "ночі нових ідей", відчуваю необхідність пояснити ситуацію.

Судячи з усього, слова для мого виступу були обрані не надто влучно, що спричинило неабияку кількість хибних інтерпретацій.

Насамперед, я висловив свою особисту думку та бачення як продюсера.

В наших шоу найважливіше - душа та наявність «хімії» між тренерами. В тому і є завдання продюсера, щоб вчасно це помітити та показати.

Я став свідком романтичної історії, яка розгорталася на моїх очах під час зйомок шоу «Голос країни» та в екранах багатомільйонної аудиторії телеглядачів. I не раз говорив, що помічав симпатію між Тіною та Даном. ⚡️

Зі свого боку хочу вибачитися перед Тіною та Даном, та їх прихильниками, яких могла образити хибна інтерпретація мого висловлення. І подякувати @danbalan за нерв, який він приніс в "голос". А @tina_karol за багаторічну співпрацю, яка дала змогу створити безліч успішного контенту. Впевнений, ще багато попереду.

Вдячний глядачам за велику любов до наших проектів, яку я відчув під час виступу та відчуваю постійно. Спостерігайте за нашими новинами, в новому сезоні ми будемо дивувати вас особливо душевними проектами. ✨"