Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося трепетне відео-селфі Тіни, яке раніше виконавиця розміщувала у своїх Сторіс. Так, артистка приміряла облягаюче вбрання сірого кольору, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, зібравши довге світле волосся в хвіст.

Красуня підтанцьовувала під ритмічну музику, проте її вираз обличчя не змінювався. Варто відзначити, що після подорожі в Африку на початку 2021 року зірка повністю відмовилася від м'яса і схудла, за словами самої Кароль, на 7 кілограм.

"Шикарна❤🔥"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте відзначили, що їх кумир виглядає зовсім невеселою: "Тіна, ми вже починаємо турбуватися. 🗿 Але все одно красуня наша!", "Чогось зовсім сумна або серйозна😮", " хороша...але забула трохи Посміхнутися....", "Самозамилування, одне і теж. А де ж щастя, радість від життя. Час на довгий відпочинок. 😊".