Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості з'явилося трепетне селфі Тіни з її PR-фахівцем Павлом Орловим. Так, артистка приміряла розкішне вбрання яскраво-червоного кольору з відкритими плечима, суцільно всипане паєтками, доповнивши образ масивними сережками і "фірмовим" макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, а Павло постав перед камерою в смокінгу чорного кольору і білосніжній сорочці.

До слова, красуня не раз відзначала, що менеджер є її найкращим другом, незважаючи на те, що деякі шанувальники все ж приписують парі роман.

"Крізь роки, приклад справжньої дружби 😌 😻 "

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "дуже хочу побачити Тіну нареченою!❤ ️ ❤ ️ ", "Я вас вітаю Сонечко гарного настрою вам❤️❤️❤️❤️❤️", "Я вірю в дружбу чоловіків і жінок, Сонечко хорошого дня❤️❤️❤️❤️❤️", "коханець чи що!!???", "Між дружбою чоловіка і жінки насилу мені віриться проживши досить на цьому світі!!!))".