У Зімбабве чоловік обзавівся 16-ма дружинами і 151 дитиною, проте зупинятися не збирається.

Детальніше про це пише місцеве видання "Pindula News".

Житель Зімбабве ведмедик Ньяндоро заявляє, що його щоденна робота полягає в задоволенні всіх 16 дружин. Незважаючи на те, що йому вже виповнилося 66 років, він не збирається припиняти свій 38-річний "проект полігамії".

Зараз на рахунку Мішека 151 дитина, що дорівнює 14 повним футбольним командам. У той же час чоловік не відчуває фінансових труднощів, адже у всьому його забезпечує сім'я. Діти обсипають постійно його подарунками, а 16 дружин регулярно готують, прибирають і виконують всі бажання.

"Кожна з моїх дружин готує для мене кожен день, але за правилом я їм тільки смачну їжу, все, що, на мою думку, не відповідає стандартам, викидається. Вони знають правила. Вони пообіцяли не сердитися, коли я надішлю їх їжу назад. Все, що відправлено назад, має бути уроком, який допоможе їм стати краще", - заявив ведмедик Ньяндоро.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Що стосується режиму сну, Ньяндоро розробив графік, який дозволяє йому "задовольняти" принаймні чотирьох своїх дружин за ніч. Він пояснив: "я ходжу в спальні, які у мене є за розкладом. Потім я задовольняю свою дружину і переходжу в наступну кімнату. Це моя робота. У мене немає іншої роботи".

Він зазначив, що відповідно до віку дружин він змінює свою поведінку в ліжку.

Незважаючи на таку завантаженість, Мишек планує і далі заводити дітей, а також готується до весілля з 17-ю дружиною. У майбутньому чоловік хоче брати в дружини жінок Молодші, щоб вони змогли встигати за його лібідо.

Нагадаємо, що Великдень подарував родині прикарпатців двійню, вдома чекають ще п'ятеро:"Божа благодать".

Як повідомляв портал Знай.иа, тридцятирічна українка вийшла заміж за 74-річного діда: "пообіцяла його дружині...".

Також Знай.иа писав, що Українка народила дев'ятнадцяту дитину і поскаржилася на життя.