У Зімбабве чоловік обзавівся 16-ма дружинами і 151 дитиною, проте зупинятися не збирається.

Детальніше про це пише місцеве видання "Pindula News".

Житель Зімбабве ведмедик Ньяндоро заявляє, що його щоденна робота полягає в задоволенні всіх 16 дружин. Незважаючи на те, що йому вже виповнилося 66 років, він не збирається припиняти свій 38-річний "проект полігамії".

Зараз на рахунку Мішека 151 дитина, що дорівнює 14 повним футбольним командам. У той же час чоловік не відчуває фінансових труднощів, адже у всьому його забезпечує сім'я. Діти обсипають постійно його подарунками, а 16 дружин регулярно готують, прибирають і виконують всі бажання.

"Кожна з моїх дружин готує для мене кожен день, але за правилом я їм тільки смачну їжу, все, що, на мою думку, не відповідає стандартам, викидається. Вони знають правила. Вони пообіцяли не сердитися, коли я надішлю їх їжу назад. Все, що відправлено назад, має бути уроком, який допоможе їм стати краще", - заявив ведмедик Ньяндоро.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Що стосується режиму сну, Ньяндоро розробив графік, який дозволяє йому "задовольняти" принаймні чотирьох своїх дружин за ніч. Він пояснив: "я ходжу в спальні, які у мене є за розкладом. Потім я задовольняю свою дружину і переходжу в наступну кімнату. Це моя робота. У мене немає іншої роботи".

Він зазначив, що відповідно до віку дружин він змінює свою поведінку в ліжку.

Незважаючи на таку завантаженість, Мишек планує і далі заводити дітей, а також готується до весілля з 17-ю дружиною. У майбутньому чоловік хоче брати в дружини жінок Молодші, щоб вони змогли встигати за його лібідо.

Нагадаємо, що Великдень подарував родині прикарпатців двійню, вдома чекають ще п'ятеро:"Божа благодать".

Як повідомляв портал Знай.иа, тридцятирічна українка вийшла заміж за 74-річного діда: "пообіцяла його дружині...".

Також Знай.иа писав, що Українка народила дев'ятнадцяту дитину і поскаржилася на життя.