Відомий український кулінар і переможець "Майстер Шеф 5" Євген Клопотенко поділився простим рецептом тортильї з сирою рибою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідний пост з'явився на його сторінці в
Щоб приготувати смачну страву з рибою, не обов'язково піддавати її термічній обробці. За словами Євгена Клопотенка, якщо ви купуєте морську рибу в нормальному магазині, то її можна практично і не чіпати. Вона і без того буде смачною.
Щоб підтвердити свої слова на практиці, кулінар показав рецепт тортильї з овочами і сирою рибою дорадо.
Інгредієнт:
- Дорадо
- Лайм (цедра і сік)
- Маслинове масло
- Сіль і перець
- Тортилья
- Помідор
- Солодкий перець
- Кінза
- Сир
Приготування:
Дорадо зачистити і дістати філе. Після цього філе маринуємо в соку і цедрі лайма, солі з перцем і невеликою кількістю оливкової олії. Далі викладаємо нашу рибу на тортилью і доповнюємо дрібно нарізаним помідором, обсмаженим солодким перцем, кінзою і нарізаним сиром.
Все, тортилья з сирою рибою готова! За бажанням можна додати ще сушений базилік або інші улюблені спеції.
Нагадаємо, що Євген Клопотенко розповів про просту, але найулюбленішу українську страву. Кулінар поділився своїми думками щодо галушок.
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав настільки простий рецепт хліба, що спекти його захоче кожен.
Також Знай.uа писав, що Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт.