Відома українська телеведуча Катерина Осадча поділилася сонячним знімком з Туреччини і анонсувала цікавий випуск "Світського життя".

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Катерина Осадча та її чоловік Юрій Горбунов вирушили до Туреччини на відпочинок, де повідомили фанатам про очікування другої дитини. Здебільшого зоряна пара ділилася яскравими знімками зі спільного відпочинку, насолоджуючись спільним проведенням часу в дали від роботи.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча, instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов і Катерина Осадча, instagram.com/gorbunovyuriy

Тепер же, незважаючи на відпочинок, Катерина Осадча заявила, що встигла ще й попрацювати на узбережжі Анталії. У своїй новій публікації телеведуча написала, що в цю суботу, 15 травня, українців чекає новий репортаж з Туреччини і не тільки.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Свої слова Осадча доповнила сонячною фотографією, на якій постала в білому пишному сарафані з відкритими плечима, солом'яному капелюсі і чорних окулярах. Літній образ ведуча доповнила багаторівневими ланцюжками з блакитними намистинами.

Пост Каті Осадчої в Instagram / скріншот
Пост Каті Осадчої в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Каті Осадчої захопилися її новим вбранням, залишивши масу хвалебних смайликів. Звичайно ж, не обійшлося без компліментів на адресу телеведучої:

"Королева", "Богиня!", "А нам час у відпустку", - написали користувачі Мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Катя Осадча поділилася кумедними архівами зі зйомок "Світського життя".

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведучий Юрій Горбунов заговорив про вагітність своєї дружини.

Також Знай.uа писав, що Горбунов показав, як радує вагітну Осадчу-чоловікам на замітку: "найкраща!".