Буквально нещодавно в районі проведення операції Об'єднаних сил відбулася перевірка боєготовності прикордонної комендатури швидкого реагування "Щастя".

Так, в умовах, наближених до справжніх, українські прикордонники висунулися до умовної лінії державного кордону, де зайняли оборону на позиціях. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у соцмережі Facebook.

прикордонники, фото з Facebook штабу ООС
прикордонники, фото з Facebook штабу ООС

Зазначається, що перед прикордонною комендатурою швидкого реагування стояло завдання облаштувати позиції для ведення спостереження і бою, в найкоротші терміни розгорнути польові табори, організувати логістику і зв'язок.

Під час перевірки боєготовності захисники українського кордону також відпрацьовували різні варіанти дій залежно від зміни обстановки.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що на Донбасі перепоховали 99 воїнів, ідентифікувати вдалося лише 8 з них.

У Донецькій області перепоховали 99 воїнів, які загинули в роки Другої світової війни. Напередодні Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом біля братської могили загиблих воїнів у Другій світовій війні відбувся пам'ятний мітинг.

Нагадаємо, тендітна українка вразила творчим підходом до служби в ЗСУ: "Все зможу".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові зупинилося серце українського захисника, ворожа куля влучила в голову: "Місяць боровся за життя".

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ збили два безпілотники виробництва РФ на Донбасі: дистанційно мінували і скидали боєприпаси.