Популярний російський співак, колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливу серію фото зі своєю давньою прихильницею, ризькою журналісткою Марою Осурокою, повідомивши сумну новину - жінка померла у віці 50 років.

Так, артист трепетно вшанував пам'ять подруги, згадуючи, якою делікатною, розумною і уважною вона була. Виконавець зізнався, що часто прислухався до журналістки і дуже цінував її думку, а також зазначив, що за 20 років їх знайомства Мара написала безліч добрих статей про Кіркорова.

"Ну що за травень такий? Ще одна сумна звістка долетіла до мене сьогодні...

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Померла моя прихильниця @maraosuroka з Риги... Сьогодні їй повинен був виповнитися 51 рік...

Нестерпно боляче, складно усвідомлювати, що більше немає з нами делікатної, розумної, уважної, життєлюбної Мари. Вона завжди була як Ангел!

Дуже цікава особистість, завжди цінував її думку. Вона була не просто журналістом, яка пише про зірок, а й знала про зірок все, адже була і астрологом і психологом.

Протягом 20 років вона написала про мене стільки добрих статей, завжди була моїм Ризьким другом в медіа. Але прибалтійська тактовність Мари підкорювала мене завжди і ми вже за ці роки стали справжніми друзями.

Красуня Мара.

Як шкода...Світла пам'ять!🙏🏻"