Українським громадянам нагадали, що Пенсійний фонд України продовжує фінансування допомоги застрахованим особам. Йдеться про всі ті самі виплати в розмірі 8000 гривень. Пенсійний фонд України профінансував вже 800 мільйонів гривень на дані цілі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Пенсійного фонду України в мережі Facebook.

Публікація ПФУ, скріншот: Facebook
Публікація ПФУ, скріншот: Facebook

"Пенсійний фонд України продовжує фінансування допомоги застрахованим особам у розмірі 8000 гривень. Станом на 11 травня 2021 року Пенсійним фондом України профінансовано 800 млн грн для забезпечення виплати допомоги відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.04.2021 № 328 "Про додаткові заходи соціальної підтримки застрахованих осіб на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".",- повідомляють у Пенсійному фонді України.

Публікація ПФУ, скріншот: Facebook
Публікація ПФУ, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в Пенсійному фонді українцям зважилися показати, скільки надходить і скільки витрачається коштів. Інфографіку за перших 4 місяці 2021 року опублікували у Facebook відомства.

Серед доходів Пенсійного фонду України згідно з оперативними даними за 1 квартал отримано коштів Державного бюджету України 74,9 млрд грн та 41,8 млрд власних доходів.

Раніше повідомляли, у Пенсійному фонді показали найпотаємніше: скільки отримали і витратили за 4 місяці.

Як повідомляв Знай.uа, пенсіонери зможуть освоїти діджитал-професії: бабуся створить сайт, а дідусь налаштує рекламу.

Знай.uа писав, Нацбанк повідомив про скорочення готівки: скільки припадає на кожного українця.