Відома українська співачка, а також дочка Ніни Матвієнко, Тоня поділилася новими фотографіями з подругами. Однак, її там зовсім не впізнати.

Фотографія з'явилася на її сторінці в соціальній мережі Instagram, це був репост зі сторінки подруги, яка і зробила знімок.

Вийшов він досить незвичайним, так як було використано багато фотошопу. Якби не відмітка на фотографії, то можна було б довго гадати, де ж все таки там Тоня Матвієнко.

"Фотошоп рулить. Вгадайте де я" - йдеться в повідомленні під знімком.

Варто відзначити, що вони досить схожі всi між собою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Варто відзначити, що зараз Тоня Матвієнко перебуває на відпочинку разом з чоловіком Арсеном Мірзояном. Пара вирушила трохи розвіятися в Єгипет, і вже почали публікувати перші фотографії звідти. Арсен навіть встиг все залити в стрічку, і поговорити про літо.

У stories теж кілька фотографій з пляжу і з коктейлями. Найімовірніше, в Єгипет вони вирішили відправитися удвох, без маленької дочки.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Тоня Матвієнко там набереться сил перед сольним концертом, який відбудеться в Києві вже 27 травня. Цей концерт приурочений її дню народженню, який співачка святкувала ще в середині квітня. Тоді захiд i мав відбутися, однак, через карантинні обмеження його довелося перенести.

Жінка сильно тоді засмутилася, але, сподівається, що цього разу все вийде, і ніяких форс-мажорів більше не виникне.

Нагадаємо, що Тоню і Ніну Матвієнко завалило квітами, Мірзоян постарався.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь.

Також Знай.uа писав, що львівські красуні поклали Арсена Мірзояна на лопатки:"ось і повалявся".