Стало відомо про те, як у Туреччині відпочила команда студії «Квартал 95». Нова фотографія коміків вже з'явилася в мережі.

Про це стало відомо завдяки публікації в соціальній мережі Instagram на акаунті студії.

На новому знімку частина коміків кварталу зібралася на поле заради спільного знімка. Всі вони стоять спиною до камери, але, знімок вийшов все одно епічним і історичним.

Вся справа в футболках, які на них одягнутi. Чоловік вибрали однаковий одяг, і якби не написи на спині, то їх було б не відрізнити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У кожного там написана цифра "95", що, зрозуміло що означає, А також прізвище. Мабуть, щоб не плутати нікого.

"Квартал 95" - швидше, вище, смішніше " - сказано в підписі до публікації.

Люди в коментарях вирішили також висловитися з приводу фотографії, і чоловіків в цілому.

"Стало не цікаво дивитися😢 😢", "У Ткача така рама, фіга се 😮 спортом зайнявся чи що?😂", "Салом вже заросли😢", "Зеленого чекають", "А пальмочки не українські...", "ЛЮБЛЮ вас КВАРТАЛ 😍 😍 😍", "Ви що в сало граєте?😂", "Стало нецікаво дивитися і жарти не такі гострі, Цензура... Скоро закриється квартал, на жаль...".

Фото по всій видимості було зроблено в Туреччині, куди комiки з'їхалися заради фестивалю на травневі свята.

Традиційно, на травневі свята команда "Кварталу «збирається в Туреччині, де проводять фестиваль "Весело". Минулого року свято довелося скасувати через складну епідеміологічну ситуацію з коронавірусною інфекцією.

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилівську і перетанцював навіть Яму