Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи з чоловіком і сестрою Костянтина Меладзе, Ліаною, на яхті, насолоджуючись відпочинком на воді.

Так, артистка показала, як відсвяткувала день народження коханого - 11 травня композитору виповнилося 58 років. Торжество пройшло в теплому колі сім'ї, а для прогулянки зірка приміряла розкішне білосніжне вбрання, обіймаючи Костянтина.

Красуня зізналася, що радісний настрій затьмарила трагедія в Казані - семеро дітей і двоє дорослих загинули в результаті обстрілу гімназії №175, ще 18 дітей і двоє дорослих знаходяться в лікарні. Стрільцем виявився 19-річний Ільназ Галявієв, який раніше навчався в гімназії. Віра побажала своїй аудиторії ростити дітей в любові і ніжності, щоб ті не завдавали шкоди іншим в майбутньому.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Сьогодні наш ранок був дуже світлим💛

Ми святкували День Народження прекрасного талановитого @meladzemusic .
У сім'ї, радості, сюрпризах і любові.

А потім вдень дізналися про трагедію в Казані..
І дуже хочеться побажати не тільки сьогоднішнім іменинникам, а всім людям.

Давайте ростити дітей в любові, ніжності, турботі і доброті. Тоді вони будуть виростати тими людьми, які не будуть завдавати шкоди іншим...

Бережіть себе і близьких..

Батькам сил 🙏"