Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 12 травня з'явився десятий випуск шоу, який і завершив перший сезон.

У фінальній серії проекту дівчатка прощалися з минулим, показували найяскравіші моменти шоу і незвичайні бекстейджі, які так і потрапили у випуски. Серед закулісся було і безліч пікантних моментів, пов'язаних в основному з самою Настею і її найкращою подругою Анею.

Каменських з подругою на пляжі, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наприклад, коли зірка готувала вечерю, залишилася лише в білосніжних стрінгах, засвітивши пишні сідниці. Аня не втрималася і помацала подругу за п'яту точку, а потім взагалі поцілувала.

скріншот YouTube

скріншот YouTube

"У мене найкрасивіша подружка!

Я сама від неї тащуся!

Моя жопка!"