Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 12 травня з'явився десятий випуск шоу, який і завершив перший сезон.

В останній серії дівчатка згадували найяскравіші моменти подорожі, зворушливо прощалися зі своїми страхами і проблемами, не стримували сміху і сліз. Сама зірка зізналася, що час для неї пролетів фактично непомітно, проте такі канікули дозволили не боятися змін у житті. Також Настя поцікавилася, чи чекає її аудиторія на другий сезон проекту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Фінальна серія цього сезону "Девочки рулят" - вже у мене на каналі! 🥳

Час пролетів так швидко, але все одно здається, що тут, в Мексиці, ми разом з вами прожили ціле маленьке життя!

У цій серії ви побачите ритуал прощання з минулим, а також найемоційніші моменти сезону - сміх, сльози, страхи і переживання. І звичайно ж бекстейдж всього сезону: - сльози, істерики, сміх і дуже багато поцілунків 🥰

Озираючись назад, я дуже рада тому, що зважилася на цю поїздку. Вона змінила нас усіх. Мені вона допомогла повернути впевненість в собі і полюбити себе з усіма своїми недоліками. Ані - зважитися відпустити минуле і зробити крок вперед. А моїй мамі - залишити позаду біль втрати, зберігши всередині тільки тепло спогадів і любов ❤️

Я дуже сподіваюся, що Вам цікаво було спостерігати за нашими пригодами. Що ви сміялися і плакали разом з нами. Прощалися з минулим і в підсумку зуміли повірити в себе і знайти в собі сили змінити життя на краще.

Я шлю вам свою любов і підтримку. Я вірю в вас і бажаю вам досягти всього, про що Ви мрієте! 💫

Ну а нам прийшов час рухатися далі, в нове життя, з новими цілями і новими пригодами.

Дівчатка рулять!💕"