З Великобританії прийшли доволі трагічні новини. Часто трапляються такі випадки, які дуже важко прийняти, як справжню реальність. З'явилася інформація, що від удару блискавки загинув 9-річний хлопчик. Стихія застала дитину під час тренування з футболу.

За інформацією місцевих журналістів, дитина грала у футбол на полі в Блекпулі, графство Ланкашир. Інцидент стався приблизно о 17:00 у вівторок, 11 травня. Повідомляє новинне видання 7news.

Публікація клубу "Дух молоді", скріншот: Facebook
Публікація клубу "Дух молоді", скріншот: Facebook

Служба екстреної допомоги прибула на місце події і доставила його до лікарні з серйозними травмами, але врятувати його не вдалося.

"Дев'ятирічний хлопчик, на жаль, помер сьогодні після інциденту на футбольному полі незабаром після 17:05", - заявив представник місцевого департаменту поліції.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Молодіжний футбольний клуб "Дух молоді" повідомив, що дитина була на закритому тренуванні.

"З глибоким жалем ми повинні повідомити новину про те, що хлопчик, якого вдарила блискавка раніше цього вечора, на жаль, помер. Хлопчик не був гравцем "Дух молоді", але "Дух молоді" - це сім'я, і ми міцно вкоренилися в місцевому співтоваристві, і ми надамо всю необхідну підтримку як сім'ї, так і тим, хто був з ним в той час", - йдеться на сторінці клубу в Facebook.

У свою чергу поліція надає допомогу родині дев'ятирічної дитини, яка знаходиться в шоковому стані після такої трагічної новини.

Раніше повідомляли, пішов з життя відомий радіоведучий після двотижневої коми: "На голову впала...".

Як повідомляв Знай.uа, місто під Києвом сколихнула жахлива новина: знайшли мертвим.

Знай.uа писав, 17-річна дівчина вийшла у вікно 5-го поверху під час вечірки: "Пили...".