Стало відомо про те, що найстаріший у світі актор Норман Ллойд помер у віці 106 років. Трапилася трагедія в Сполучений Штатах Америки.

Про це повідомив інформаційний портал Variety посилаючись на продюсера Діна Харгроува.

Норман Ллойд вважався найстарішим актором у світі. Смерть настала у вівторок, 11 травня, в його домi. Проживав чоловік у приватному будинку в Лос-Анджелесі.

Що саме стало причиною смерті - не повідомляється, але, по всій видимості вона настала від старості.

Норман Ллойд, фото: скріншот з відео
Норман Ллойд, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, що Норман Ллойд народився 8 листопада 1914 року. У 30-х роках вiн вже почав будувати кар'єру актора, і за все життя з'явився більш ніж в 60 картинах. Також, брав безпосередню участь у величезній кількості телешоу.

Свічка скорботи, фото: скріншот
Свічка скорботи, фото: скріншот

Практично все своє життя він присвятив кар'єрі актора. Йому навіть пощастило попрацювати з таким актором режисером як Альфред Хічкок, після чого він був номінований на телевізійну премію Emmy за кращий серіал, який називався "Суть справи".

До слова, починаючи з 2014 року, в Лос-Анджелесі щорічно відзначають день Нормана Ллойда, в день його народження.

Норман Ллойд, фото: скріншот з відео
Норман Ллойд, фото: скріншот з відео

У чоловіка також була дружина Пеггі Крейвен Ллойд, теж актриса. Вони були одружені разом практично 75 років. У 2011 році вона померла у віці 98 років. У них залишилося двоє, вже дорослих дітей.

Інформація про прощання з великим актором повинна з'явитися трохи пізніше.

Нагадаємо, вамериканський письменник і сценарист, автор сценарію до фільму "Горбата гора" Ларрі Макмертрі помер на 85 - му році життя.

Як повідомляв портал " Знай.ua", помер Майкл Коллінз, один з перших людей на Місяці і командир Ніла Армстронга. Пішов з життя відомий американський астронавт

Також "Знай.ua" писав, помер найкращий спортивний коментатор: Covid-19 відібрав життя після інфаркту. Помер Володимир Гендлін, легендарний спортивний