Сьогодні, 5 квітня 2021 року, стало відомо, що на 85-му році життя помер спортивний коментатор Володимир Гендлін.

Знавець боксу пішов з життя через ускладнення від коронавірусу. Чоловік переніс інфаркт у березні, 9 числа. Того ж дня він переніс дві операції і вже через тиждень виписався з лікарні. Однак незабаром Гендлін відчув себе погано, а тести на COVID - 19 були негативні.

Володимир Гендлін, скріншот: Youtube
Володимир Гендлін, скріншот: Youtube

Через кілька тижнів, 26 березня 2021 року, швидка допомога встановила наявність антитіл у крові. Медики зробили висновок-Володимир переніс коронавірус і не помітив його, а саме захворювання дало ускладнення у вигляді пневмонії. В результаті, 4 квітня чоловік був переведений на ШВЛ - штучну вентиляцію легенів.

Володимир Гендлін був основоположником телевізійних трансляцій професійних поєдинків на російському ТБ.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Володимир Гендлін, скріншот: Youtube
Володимир Гендлін, скріншот: Youtube

Журналіст дворазовий лауреат телевізійної премії "ТЕФІ" - нагороджується за вищі досягнення в галузі телевізійних мистецтв.

84-річний коментатор народився 26 травня 1936 року в Москві. Далі він вступив на математичний факультет Саратовського університету, але вирішив припинити навчання на четвертому курсі. Гендлін сам майстер спорту з боксу-він провів 51 поєдинок на аматорському рингу, з яких 50 перемог і лише одна поразка.

Володимир Гендлін, скріншот: Youtube
Володимир Гендлін, скріншот: Youtube

Нагадаємо, юний футболіст помер прямо під час матчу: "Півгодини боролися за нього"

Як повідомляв "Знай.ua", пішов з життя легендарний футболіст, став чемпіоном у складі збірної

Знай.ua писав, пішов з життя 32-річний капітан футбольного клубу, через жалобу перенесуть матч