Ексдружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість заявила, що вони з чоловіком Михайлом Хомою розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців. Так, Ярослава дала відверте інтерв'ю на каналі Kyiv Live, де розповіла подробиці важкого розриву.

Як виявилося, новину про майбутнє розлучення виконавиця дізналася як і решта українців - з інтерв'ю Дзідзьо Катерині Осадчій і шоу "Світське життя". До цього Михайло просто з'їхав від дружини на іншу квартиру, щоб пожити окремо.

Крім цього чоловік поспішив якомога швидше оформити всі документи без екскоханої, незважаючи на те, що заяву подружжя повинні були подавати разом.

Slavia і Дзідзьо, скріншот youtube

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Через кілька днів після того, як він заявив про розлучення, я дізналася, що відбувся суд.

Ніхто не з'явився на ньому, мені ніякої повістки не надходило. Я просто була ошелешена тим, що дізналася це все зі ЗМІ...

Ось так все життя – Михайло біжить поперед батька в пекло"

Ярослава Хома, скріншот youtube

Slavia також видала, що сильно розчарувалася в їхній родині - співачка заявила, що по суті за 20 років у неї так і не було нормальних відносин. Процес поділу майна ж почнеться після розлучення.

В кінці інтерв'ю зірка заявила, що відкрита до нових пропозицій, шукає продюсера та інвестора, а також порекомендувала дівчатам не розчинятися в чоловіках, а стежити за собою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.