Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість виставила в Сторіс пікантне фото, відправившись засмагати під спекотним сонечком на одному з диких пляжів. Так, красуня вирішила заодно і прорекламувати бренд купальників, загадково дивлячись вдалину і блиснувши пишними грудьми в бікіні блакитного кольору з помаранчевим принтом.

Дівчина розпустила довге каштанове волосся і похвалилася бронзовою засмагою, поки позаду неї виднілися блакитна вода і білосніжний пісок.

instagram.com/danielleyayalaa/

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 4 млн.фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня зберігає за сімома замками, радуючи шанувальників лише красивими і спокусливими фото. Даніель-візажистка, а також затята любителька собачок, вдома у неї живуть відразу два золотистих ретривера - Соник і Броуді.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 4 млн. фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня береже за сімома замками, радуючи шанувальників лише гарними й звабними фото. Даніель - візажистка, а також затята прихильниця собачок, вдома у неї живуть одразу два золотистих ретривера - Соник і Броуді.

Дівчина не вважає себе моделлю або інфлюенсером, а також не проводить виснажливі тренування в спортзалі, а лише мотивує шанувальників любити себе такими, які вони є. Питання, яке хвилює думки більшості людей, які вперше побачили відверті кадри Даніель - чи справжні у красуні груди.

Зірка стверджує, що такими пишними формами її нагородила природа, однак знаменитості доводиться робити підтяжку грудей, адже бути володаркою масивних "кавунчиків" не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що юна модель розкрила халатик і дозволила розглянути свій "10-й розмір"

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще Анастасія Квітко помірялася сідницями зі своїм "клоном" з Австралії