Відомий український психолог Наталія Холоденко вийшла в прямий ефір, щоб поділитися з шанувальниками своїми думками про голодування.

Жінка є активним користувачем соціальної мережі Instagram, і їй вдалося зібрати там вже понад 445 тисяч шанувальників.

Зараз вона вирішила розповісти, якою сидіти третій день на голодуванні. Що думає з цього приводу, і чи є необхідний ефект.

"Ви знаєте, що у мене в обох батьків діабет, І я такий представник просвітлення на цю тему, тому що це хвороба дуже страшна. І у мене високі ризики захворювання".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Останні аналізи Наталії Холоденко показали, що вона вже на межі, і ще трохи, і може наступити теж діабет. Психолог також розуміє, чому це відбувається.

У неї в житті сталося багато подій, через які вона нервувала, а це, природно, впливає на стан здоров'я. Періодично жінка користується методикою голодування, так як це одна з форм очищення організму.

"Діабет - це стрес, +неправильний спосіб життя. Причому неправильний спосіб життя-не тільки харчування, але і сон, який, абсолютно, мені здається вже щас 90 відсотків населення людей не дотримуються. Ми лягаємо дуже пізно" - каже психолог.

Наталія Холоденко, фото: Instagram
Наталія Холоденко, фото: Instagram

Раніше Наталія Холоденко спала по 3-4 години на добу, але, зараз вона намагається виправити це, і приводить режим в норму.

Незважаючи на те, що вже третій день дівчина голодує, почуття голоду у неї немає. Вона п'є воду, спеціальні вітаміни, А також трав'яні чаї. Якщо фізично їсти не хочеться, то психологічно ще трохи.

Через невелику втому Наталія Холоденко припинить голодування, хоча знає, що потім може з'явитися більше енергії.

Раніше ми повідомляли, учасниця "Танців з зірками" Холоденко втратила батька, матір забрали в ту ж лікарню.

Як повідомляв "Знай.ua", психолог Холоденко підказала, як залучити багатство в 2021 році, рецепт удачі в рік Бика.

Також "Знай.ua" писав, що психолог Холоденко пояснила, чому пари розлучаються на карантині.