Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно знаменитість з'явилася на червоній килимовій доріжці премії YUNA 2021, представши в незвичайному образі. Так, артистка приміряла чорну шовкову сукню з широкими рукавами і золотими аплікаціями, доповнивши вбрання вечірнім макіяжем з акцентом на очах, аксесуарами у вигляді масивних сережок і зібраним назад волоссям.

Красуня блиснула стрункими ногами і бронзовою засмагою, адже буквально недавно повернулася з сонячної Мексики, де знімала реаліті-шоу "Девочки рулят".

Варто відзначити, що в цього року Каменських не отримала свою статуетку, хоч в 2020 році і була "Кращою виконавицею". У 2021 році кращою виконавицею визнали Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"#yunaawards red carpet 🖤"

Фолловери не пройшли повз, зразив образ Каменських і її чоловіка Потапа: "Богиня🔥🔥🔥", "Настя, образ 🔥🔥🔥", "Настя, Ви багіня 😍 образ нереально крутий 🔥 Вам дуже личить 🙌❤️", "Красуня❤️🔥", " дуже жіночно ❤️🔥".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото