Для тих українців, хто сильно переймався за кібербезпеку свою і держави, з'явилися цікаві новини. Так, український президент Володимир Зеленський взяв участь у відкритті Кіберцентру "UA30".

У цьому місці, за словами Зеленського, фахівці запобігатимуть віртуальним атакам на українські об'єкти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Зеленського в мережі Instagram, а також заявам українського лідера під час презентації центру, яка у прямому ефірі транслювалася на сторінці Офісу президента у мережі Facebook.

"Вважаю, що в цілому це - вітрина того, що Україна дійсно змінюється і не просто на словах, що у нас відкриваються такі центри. Це - перший центр в Україні. Нормальний перший початок, прекрасний центр, головне, щоб люди, які знаходяться в "червоній команді" (в Кіберцентрі - ред.), працювали на державу Україна", — зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Президент нагадав, що незабаром має відбутися презентація університету, який готуватиме фахівців для сфери безпеки, в тому числі і кібербезпеки. Глава держави переконаний, що Україна повинна "ростити професіоналів" і "пропонувати їм тут реальну роботу, а вони нам запропонують безпечне життя".

Раніше повідомляли, електронна скринька: що це, як працює електронна пошта.

Як повідомляв Знай.uа, Офіс Зеленського, перельоти, резиденції: у скільки українцям обійдеться новий уряд.

Знай.uа писав, популярні програми Windows 10 обчистили гаманці користувачів з усього світу: ви могли їх не помітити.