Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр, пародіюючи фото світської левиці Кім Кардашьян, яка прославилася завдяки реаліті-шоу і пишним сідницям. Так, артистка приміряла лише напівпрозорі колготи, прикриваючи абсолютно оголені форми руками.

Зірка зізналася, що не вважає короткі спідниці, прозорі блузи або глибокі декольте у дівчат засобом залучення уваги чоловіків - на думку Олени, це лише спосіб самовираження.

При цьому виконавиця зазначила, що одягнена відверто жінка не намагається спонукати спокусити її, проте закликала задуматися про поведінку.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Коли дівчат цькують за відвертий одяг - я чую галас

Коли я була дитиною, то серед дорослих вважалося, що відверте декольте та коротка спідниця це ознака легкої поведінки або жінка має на меті звабити чоловіка! Пройшли роки, але деякі стереотипи залишилися дотепер в дуже багатьох гілках суспільства.

На мою думку, кожна людина має право одягати те, що вона хоче! Відкриті декольте, короткі спідниці або напівпрозорі блузи - це лише прояв естетичної краси чи сучасні тенденції стилів. Це просто елементи моди та одягу, які мають право демонструвати всі: як чоловіки, так і жінки!

Я вважаю неправильним судження про те, що одягнена відверто жінка на щось натякає або провокує людину звабити її. Хочеться, щоб в сучасному українському суспільстві таких думок взагалі не було. І кожна людина мала змогу вдягати те, що вона захоче та почувала себе у безпеці.

Питання можуть виникати до поведінки, але зовнішній вигляд говорить лише про бажання самовиражатися🔥"

instagram.com/alyona.alyona.official/

instagram.com/alyona.alyona.official/