Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 420 тисяч осіб.

Зараз вона продовжує викладати публікації, пов'язані з пародією на відомих музикантів з усього світу і з її альбомом. Черга дійшла до американської співачки меліси Вівіан Джефферсон, яка відома як Ліззо. У неї більше десяти мільйонів чоловік, підписаних на сторінку. Alyona Alyona постала повністю оголена, і прикриває груди руками.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

"У 2018 році я стала відомою і мене почали кликати на різного роду заходи, де було багато відомих людей. І кожен раз повертаючись в Баришівку, я ставала мішенню - кожен знайомий норовив дізнатися, а як же ті зірки поводяться в реальному житті і чи дійсно вони такі як на екрані. Мені завжди цікаво спостерігати за селебрітіз наочно, тому що про них я маю попереднє враження з телебачення або з журналів. Хтось виявився набагато простіше, ніж на екрані, а хтось навпаки - на екрані душка, а в реальному житті егоїстична персона з синдромом нарцисизму", - говорить виконавиця в публікації.

Alyona Alyona, скріншот: Instagram
Alyona Alyona, скріншот: Instagram

Після цього Alyona Alyona нагадала, що слід побувати в шкірі людини, щоб зрозуміти його. Бо становлення знаменитістю відразу ж встановлює якісь очікування. Минуле виступає відразу ж в декількох ситуаціях. Як привід для гордості, так і момент мотивації рухатися далі. При цьому реперша підтвердила, що зоряна хвороба існує і люди нею хворіють. ⠀

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, рэперша Alyona Alyona зізналася, хто підкорив її серце: "Закохалася я"

Як повідомляв "Знай.ua", Аlyona Аlyona відверто розповіла про свій перший раз: "Змусили однолітки"

Знай.ua писав, облисіла Alyona Alyona "воювала" з Дмитром Гордоном: "Всім заховати кадыки"