Нещодавно буквально весь світ приголомшила новина про дівчинку Мадлен Макканн, яка зникла в Португалії. Справа в тому, що крихітка загубилася ще в 2007 році. Нещодавно у справі Мадлен стався несподіваний поворот.

Однак варто розповісти спочатку, що в середу, 12 травня Мадлен має виповнитися 18 років. Її батьки опублікували зворушливе повідомлення про те, що у їх зниклої доньки важлива дата - повноліття.

Про цю історію повідомляє австралійське видання 7News.

"З 18-м днем народження Мадлен. Ми любимо тебе, ми чекаємо тебе і ніколи не відмовимося від тебе", - написали члени сім'ї на своїй сторінці в Facebook, присвяченій пошукам зниклої дівчинки.

Мадлен Макканн, фото: 7News
Мадлен Макканн, фото: 7News

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Незважаючи на те, що дівчинка зникла в 2007 році, сім'я дійсно не здалася і продовжує пошуки Мадлен. Поворот ось у чому, на наступний день після дня народження Мадлен поліція Німеччини повідомила, що, можливо, здійснила великий прорив у її справі.

Трирічна дівчинка зникла без вісті з квартири для відпочинку в Прайя-да-Луш, Португалія, в той час як її батьки вечеряли в сусідньому ресторані з друзями. Справа була в травні 2007 року. Коли вони повернулися, Мадлен вже не було, але її брати і сестри залишилися.

У червні 2020 року поліція Німеччини вперше назвала підозрюваного - засудженого педофіла Крістіана Брюкнера, який в даний час відбуває термін у в'язниці за злочини, пов'язані з наркотиками.

Підозрюваний Крістіан Брюкнер, фото: 7News
Підозрюваний Крістіан Брюкнер, фото: 7News

Згідно з повідомленнями, в його фургоні булио виявлено дитячий одяг і купальні костюми, в результаті чого він став головним підозрюваним у зникненні Мадлен Макканн. У вівторок британська газета The Sun повідомила, що поліція отримала нові докази проти Брюкнера.

Прокурор Німеччини Ганс Крістіан Вольтерс заявив виданню: "Ми зібрали нові докази, які доповнюють справу, яку ми формуємо проти нашого головного підозрюваного. Боюся, я не можу вам сказати, що це таке, але це допомогло в нашій справі. Я не можу розкрити тип доказів, які нам надали, це не судова експертиза, я можу вам це сказати точно, але це нові непрямі докази, які доповнюють робочу теорію про те, що він є винуватцем".

Батьки Мадлен Макканн, Кейт і Джеррі, сказали, що травень завжди був важким місяцем, тому що це був місяць, коли вона зникла без вісті, а також місяць, коли вона народилася.

"Кожен травень важкий - нагадування про минулі роки, про втрачені або вкрадені роки, які ми могли провести разом. Цього року це особливо важливо, тому що ми повинні відзначати 18-річчя Мадлен", - писали вони.

"Як ми вже неодноразово говорили, нам необхідно знати, що сталося з нашою чарівною донькою, незважаючи ні на що. Ми дуже вдячні поліції за її постійні зусилля. Незважаючи на минулі роки, ми досі отримуємо багато позитивних слів і добрих побажань. Все це допомагає, і за це ми щиро вдячні", - додають батьки.

Раніше повідомляли, у Києві зникла юна красуня з губами Джолі - шкірянка і рожеві кеди.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом зник підліток з рюкзаком, батько благає про допомогу: "Назар, де ти?".

Знай.uа писав, на Франківщині зник легендарний футболіст, рідні виплакали всі очі.