У життя військовослужбовця Сергія збройна агресія Росії стосовно України внесла свої корективи. Зі звичайного бригадира на підприємстві чоловік пройшов шлях до військового.

Історію Сергія розповіли у пресцентрі Операції об'єднаних сил на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Раніше у мирному житті Сергій працював бригадиром на одному з великих виробничих підприємств Миколаївщини. У 2015 році його під час мобілізації призвали до лав Збройних Сил України. Чоловік зізнається, що жодних сумнівів та вагань у нього не було.

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

Українець був певний, що повинен виконати свій конституційний обов’язок щодо захисту Батьківщини. Щобільше, мала батьківщина Сергія опинилася під загрозою потрапити до рук окупантів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Військовослужбовець у 2015 році потрапив у батальйон оперативного призначення, який виконував бойові завдання біля Слов’янська. У 2016 році Сергій звільнився, проте через якийсь час уклав контракт для проходження військової служби в ЗСУ. Зараз він перебуває на бойових позиціях в складі окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Як зазначили у прес штабі ООС, Сергій є хорошим прикладом дотримання військового порядку та дисципліни, поваги до старших командирів та справедливості до підлеглих.

"Мені байдуже, що про мене думають "диванні воїни". Головне: що мене знають і поважають наші хлопці та бояться вороги!", - говорить військовий.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, десантники ЗСУ показали повну готовність на Донбасі: ворогу не позаздриш. Військовослужбовці десантно-штурмових військ показали на що здатні

Як повідомляв портал "Знай.ua", ветеран Другої світової пояснив, чого насправді потребує Україна: "Щоб назавжди...". Українці вшанували пам'ять полеглих у роки Другої світової війни

Також "Знай.ua" писав, ветеран Другої світової, який втратив онука на Донбасі, відсвяткував 103 день народження. Відомому ветерану Івану Залужному виповнилося 103 роки