У життя військовослужбовця Сергія збройна агресія Росії стосовно України внесла свої корективи. Зі звичайного бригадира на підприємстві чоловік пройшов шлях до військового.

Історію Сергія розповіли у пресцентрі Операції об'єднаних сил на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Раніше у мирному житті Сергій працював бригадиром на одному з великих виробничих підприємств Миколаївщини. У 2015 році його під час мобілізації призвали до лав Збройних Сил України. Чоловік зізнається, що жодних сумнівів та вагань у нього не було.

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

Українець був певний, що повинен виконати свій конституційний обов’язок щодо захисту Батьківщини. Щобільше, мала батьківщина Сергія опинилася під загрозою потрапити до рук окупантів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Військовослужбовець у 2015 році потрапив у батальйон оперативного призначення, який виконував бойові завдання біля Слов’янська. У 2016 році Сергій звільнився, проте через якийсь час уклав контракт для проходження військової служби в ЗСУ. Зараз він перебуває на бойових позиціях в складі окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Як зазначили у прес штабі ООС, Сергій є хорошим прикладом дотримання військового порядку та дисципліни, поваги до старших командирів та справедливості до підлеглих.

"Мені байдуже, що про мене думають "диванні воїни". Головне: що мене знають і поважають наші хлопці та бояться вороги!", - говорить військовий.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, десантники ЗСУ показали повну готовність на Донбасі: ворогу не позаздриш. Військовослужбовці десантно-штурмових військ показали на що здатні

Як повідомляв портал "Знай.ua", ветеран Другої світової пояснив, чого насправді потребує Україна: "Щоб назавжди...". Українці вшанували пам'ять полеглих у роки Другої світової війни

Також "Знай.ua" писав, ветеран Другої світової, який втратив онука на Донбасі, відсвяткував 103 день народження. Відомому ветерану Івану Залужному виповнилося 103 роки