В Одесі комунальники ремонтували дорогу під припаркованим автомобілем. Як виявилося, припарковані автомобілі - не перешкода для одеських ремонтників доріг.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в телеграм-каналі "чорний список".

Інцидент стався 7 травня, на вулиці віри Інбер, саме тут співробітники дорожньої служби клали асфальт прямо під машини.

Фото: "Чорний список"
Фото: "Чорний список"

Фото: "Чорний список"
Фото: "Чорний список"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Майстрам вищого ступеня і машини не перешкода", "добре ще, що не на припарковані машини", "я собі уявляю, якщо людині потрібно терміново виїхати, а під його машиною свіжий незастиглий асфальт", " Боже, це цирк. Мені здається, і лівим і правим пора об'єднатися і дати цим керівникам п**ди)", "та тут не в керівниках справа, робочі ніби як тупі болванчики сказали - зробив, ну пни по колесах прибіжить господар", "Такого маразму я ще не бачив)", "ганьба керівникам тієї організації, що не можуть проконтролювати і навчити своїх працівників", "о, новітні технології, асфальт самоукладний, працює через додаток "ДІЯ"!", "Де їх набирають на роботу?",- писали в коментарях одесити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг