Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирушила на канікули з чоловіком і найкращою подругою на райські Багами, звідки вже встигла викласти безліч яскравих фото і відео. Так, красуня показала черговий пікантний ролик, позуючи на пляжі з золотим пісочком і блакитною водою.

Зірка приміряла крихітне бікіні ніжно-блакитного кольору з білими вставками, обвалявши пишні сідниці і спину в піску, забігаючи в Карибське море, щоб обполоснутися.

При цьому знаменитість не упустила можливості прорекламувати ще один свій аккаунт, правда, з більш еротичним контентом. Виходячи з води Ана грайливо посміхалася на камеру, притримуючи груди руками.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, раніше 34-річна модель зізнавалася, що іноді їй доводиться потрудитися над ідеальною картинкою в соціальних мережах. Наприклад, зйомки в підземному гроті пройшли не так гладко, як може здатися.

За словами дівчини, в гроті жили кажани, крім цього її сильно покусали москіти. Воду Ані довелося самостійно розчищати для фотосесії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще фітнес-модель Ана Чері в бікіні натерла соковиті форми маслом, блищать яскравіше за сонечко.