Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість стала героїнею обкладинки російського глянцю "Top Beauty", примірявши досить пікантний образ. Так, артистка з'явилася перед камерами в сміливому боді з високим декольте і завищеною талією, лакованих туфлях-човниках і яскраво-жовтому плащі з білими вставками.

Спокусливе вбрання зірка доповнила зачіскою з об'ємними кучерями і ніжним нюдовим макіяжем, жартівливо заявивши, що в туфлях без підборів не може зосередитися. Виконавиця блиснула довгими ногами і стрункою фігурою.

"У туфлях без підборів я не можу зосередитися ♪

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

А ти?)"

Фолловери не пройшли повз: "що спільного між Ейфелевою веею і ногами Лободи? чим вище, тим більше дух захоплює!", "Дуже раді, що Ви протягом 4-х місяців поспіль на обкладинці журналів!❤️🔥 Далі-більше??😂 🤞 🏻 ", "А ми не можемо зосередитися коли ви з голими ногами😂 😏❤️", " Така ви красива !😍 ", "Після таких фотографій ми довго не зможемо зосередитися...😂 ❤ ️ ", "а всередині солона немов кров Світлана-любов❤️ така гаряча звичайно🔥 🔥. "