Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість подарувала численним шанувальникам несподіваний сюрприз, презентувавши альбом "Échale" українською мовою.

Артистка для презентації новинки з'явилася в спокусливому вбранні, примірявши чорну облягаючу сукню з глибоким декольте і розрізами на животі, високий рукавичках, а також грубих черевиках.

Пікантний образ Мішель доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах, золотими аксесуарами у вигляді сережок-кілець і зачіскою з високим хвостом, блиснувши стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Після великої кількості ваших запитань: а чи буде пісня українською? Ми точно вирішили, що їй бути!

Коли переводиш пісню на іншу мову, важливо зберегти її початковий вайб і при цьому додати абсолютно нових фарб.

І в Échale нам з @realpotap це вдалося!

Українська версія просякнута закоханістю💓 хочеться літати, мріяти, танцювати і любити як в перший і в останній раз!

Рада, що з сьогоднішнього дня ви зможете скачати, послухати пісню і відчути кожне її слово!"