Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс безліч яскравих архівних кадрів, які запропонували зірці показати її шанувальники. Так, 25-річна артистка згадала дитинство і підлітковий вік, показавши кадри зі шкільних років, з хрещеною Іриною Білик, а також з виступів і відпочинку. Зірка не раз зізнавалася, що виглядала трохи старше своїх років, що чітко видно на деяких знімках.

instagram.com/alina_grosu/

instagram.com/alina_grosu/

instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз
Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто відзначити, що Аліна почала свою кар'єру ще будучи зовсім маленькою - в 4 роки (1999 рік). Дівчинка брала участь у конкурсі краси "Міні-міс Україна". У 2001 році виконавиця отримала премію "Дитина року".

instagram.com/alina_grosu/

instagram.com/alina_grosu/

instagram.com/alina_grosu/

Також Гросу показала, якою була в шкільні роки: через часті репетицій, конкурси і зйомки виконавиця пропускала уроки, а тому пізніше перейшла на домашнє навчання. Зірка екстерном закінчила Печерську гімназію №75, після чого навчалася на факультеті акторської майстерності в Москві, де стала студенткою Всеросійського державного університету кінематографії.

instagram.com/alina_grosu/