Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників знімками і Відео зі свого яскравого життя в Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч осіб.

Цього разу вона показала трохи шанувальникам закулісся зйомок і як опинилася в серці України – Києво-Печерській Лаврі. Саме там проходили деякі зйомки сцен для третього сезону"кріпак".

У Stories Instagram Ольга Сумська показала кілька кадрів зі зйомок саме вінчання всередині церкви. Актриса прекрасно вжилася в роль і відігравала в сценічному костюмі, неймовірній сукні.

" на зйомочці сьогодні. У нас така локація приголомшлива. Робоча атмосфера", - каже Сумська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше телеканал СТБ анонсував вихід 3-го сезону легендарної костюмованої драми "кріпосна" в 2021 році. Глядачам пообіцяли безліч нових сюжетних ліній, талановитих акторів і нову антагоністку.

Нагадаємо, мелодраматичний серіал" кріпосна " розповідає про пригоди української кріпосної Катерини, яка бореться за свою свободу в XIX столітті. Дія відбувається в містечку Ніжин.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак "Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок Тільки сниться.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.