HBO Max назвав дату виходу спецвипуску серіалу"Друзі". Відповідна інформація з'явилася в новому трейлері.

Спеціальний епізод вийде на стрімінговому сервісі 27 травня. У ньому візьмуть участь всі шість виконавців головних ролей, яким, за даними CNBC, заплатили по $2,5 млн.крім них будуть ще запрошені зірки.

Американський стрімінговий сервіс HBO Max, який був запущений компанією WarnerMedia влітку 2019 року, опублікував на своєму YouTube-каналі тизер спеціального випуску серіалу "Друзі". Епізод під назвою " друзі. Возз'єднання " буде показаний 27 травня.

Як передає The Hollywood Reporter, зйомки пройдуть в павільйоні Stage 24 в студії Warner Bros. у Бербанку, Каліфорнія: там були відзняті майже всі сезони культового серіалу.

Всі шість акторів культового серіалу погодилися на зйомки в спецвипуску, які грали головні ролі: Дженніфер Еністон, яка зіграла Рейчел, Кортні Кокс (Моніка), Ліза Кудроу (Фібі) Метт Леблан (Джоуї), Меттью Перрі (Чендлер) і Девід Швіммер (Росс).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше ми повідомляли, зірки серіалу" Друзі " зробили фанам безвідмовну пропозицію.

Як повідомляв "Знай.uа", культовий серіал" Друзі " все ж повертається, Чендлер розповів про деталі.

Також "Знай.uа" писав, що зірка серіалу" Друзі " Дженіфер Еністон заради ревнощів Пітта почала фліртувати з колишнім.