Відома українська телеведуча Леся Нікітюк похвалилася сонячним кадром на тлі затишного одеського дворика.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Леся Нікітюк вже давно улюблена українцями завдяки своїй простоті і відмінному почуттю гумору. Телеведуча постійно розважає своїх шанувальників в соціальних мережах, публікуючи забавні відеоролики і фото.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

Цього разу зірка "Нового каналу" вирішила відійти від смішних фотографій, опублікувавши сонячний кадр з Одеси. Телеведуча постала в синіх джинсах, білому топі і сірому укороченому піджаку на тлі затишного дворика. Більш того, в кадр попалася парочка, яка сиділа за столиком і обіймалася.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Коли я прилітаю в Одесу, всі починають обійматись... Так и да😁", - написала Леся Нікітюк.

Очевидно, телеведуча по-справжньому перейнялася одеським колоритом, що навіть почала писати Одесу через "А". У коментарях шанувальники Лесі Нікітюк посміялися над її підписом до фото, насипали море компліментів, а деякі помітили її неграмотність і штучно збільшені груди.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк привітала вагітну Катю Осадчу з особливою датою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк поділилася кумедним фото, порівнюючи себе з Кім Кардашьян.

Також Знай.uа писав, що Леся Нікітюк виставила досить пікантне Селфі, позуючи на ліжку в спальні і примірявши чорне напівпрозоре плаття в горошок.