Відомий знавець Біблії повідомив, що Антихрист повстане в останні дні, щоб обдурити світ, і перерахував події, які будуть передувати приходу антихриста і поверненню Ісуса Христа.

Про це пише express.co.uk.

Біблійні пророцтва стверджують, що Антихрист повстане в останні дні, щоб помилково оголосити себе месією. Антихрист намагатиметься видати себе в якості правителя людей до Другого пришестя Ісуса Христа. Пророцтва про прибуття Антихриста можна знайти в Новому Завіті, включаючи послання Іоанна.

Наприклад, в 1 Івана 2:22 Біблія описує Антихриста як брехуна, який заперечує божественність Ісуса Христа. Лжехрист також згадується в Євангелії від Матвія, де Ісус попереджає своїх учнів не впасти жертвою лжепророків.

"Антихрист" - деталь з фрески православного Осогівського монастиря.
"Антихрист" - деталь з фрески православного Осогівського монастиря.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Хоча ніхто не знає, коли повстане Антихрист, Том Мейер, професор Біблійного коледжу та аспірантури Шаста в Каліфорнії, розповів про послідовність подій від прибуття Антихриста до його зіткнення з поверненим Христом.

"Навіть у першому столітті багато християн були збиті з пантелику і стурбовані знаменнями часу. Можливо, що помилкові вчення і інтенсивність переслідувань церкви з боку Риму змусили деяких думати, що кінець світу вже настав. Можливо, лжепророцтво на цей рахунок циркулювало в церквах, майже так само, як ми сьогодні знову і знову чуємо, що ми належимо до останнього покоління", - сказав професор Мейер.

Нагадаємо про потужну молитву проти зла, яка врятує весь рід.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Великобританії розшифрували Книгу вічності-давнє пророцтво вже почало збуватися.

Також Знай.uа писав, що Нострадамус передбачав смертельний вірус задовго до епідемії – чума з морського міста.