Стало відомо про те, що Леся Нікітюк вирішила запросити Дзідзьо на День народження своєї мами. Чи вдався сюрприз, а також як пройшло свято.

Про це українська телеведуча розповіла в сюжеті програми "Світське життя" Катерині Осадчій.

Не так давно мамі Лесі Нікітюк виповнилося 65 років - якийсь ювілей. На честь цього Зоряна дочка вирішила влаштувати їй пишний сюрприз. Запросила всіх близьких людей, а також відомого українського артиста Дзідзьо. Мама була сильно шокована.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Леся хотіла купити собі дорогий годинник, проте зрозуміла, що вони їй не принесуть такого задоволення, як сюрприз для мами.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Приїхали всі родичі з Хмельницької області. Коли вийшов на сцену дзідзьо, всі стоять, думаю зараз після дня народження скажуть: "Олів'є було погане, і Дзідзьо був несправжній" - розповідає дівчина.

Леся Нікітюк і Катя Осадча, фото: Instagram
Леся Нікітюк і Катя Осадча, фото: Instagram

Так і сталося, частина гостей подумало, що це якийсь місцевий двійник.

Спочатку мама не особливо розуміла, що відбувається, але потім, він взяв її танцювати, ще й Лесю, як чемпіонку "Танців з зірками".

Артист Михайло Хома розповідав, що Леся могла попросити його заспівати не за повний гонорар, так як вони знайомі, і практично до останнього він не знав до кого він їде на день народження.

Коли Дзідзьо все ж зрозумів, що він виступатиме на Дні народженні мами Лесі Нікітюк, то був спантеличений, що взяв з неї гроші.

Катерина Осадча також запитала, що було в райдері у Дзідзьо, і телеведуча відповіла, що була здивована: "Там була пляшка віскі, 18-річного, це було найдорожче в райдері. І тарілка м'ясної нарізки, сирної і фруктової".

Леся Нікітюк подзвонила відразу директору, щоб запитати, що ще вони хочуть додати в райдер, так як виходить не по-людськи. Дівчина взяла все в свої руки, і поставила безліч домашніх страв в гримерку.

Нагадаємо, Весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру