Відома українська співачка Анастасія Каменських розповіла про те, як їй вдається впоратися зі своїм зiрковим життям. Як дівчина все встигає.

Про це артистка розповіла в програмі "Світське життя" Катерині Осадчій.

Травень для сім'ї Насті і Потапа дуже насичений місяць. Спочатку День народження у дівчини, потім через кілька днів у чоловіка, а в середині місяця і зовсім річниця весілля.

Своє свято Настя Каменських вирішила відзначити в мексиканському стилі, і з'явилася на заході в образі Фріди Кало. Катерина Осадча запитала, як співачка встигає і фарбуватися, і підбирати вбрання, так як їй цього вистачає і на самих концертах і заходах.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Це прикольно завжди, це спогади. Це, не знаю, як костюмована вечірка, так. Ось, і все. Я вирішила, що хочу саме в такому стилі, і звичайно ж, мені дуже хотілося намалювати собі монобровь, яка у мене є з п'яти рокiв. Але, мама мені їх вищипала" - розповідає Настя.

Олексій Потапенко теж вирішив відзначити своє сорокаріччя, незважаючи на те, що чоловікам не прийнято святкувати цю дату. Олексій вирішив поплисти проти правил, як він зазвичай це і робить.

Його улюблена дружина Настя Каменських подарувала йому сережки, про які він сам її попросив. Всередині там були Діаманти, все як треба.

Попереду у пари річниця весілля, і Настя Каменських відразу заявила, що ніхто ніяких святкувань влаштовувати не буде: "може бути Льоша захоче мене запросити на вечерю, і все, це буде максимум".

Нагадаємо, Настя Каменських одягла занадто короткі шорти і показала всю свою красу: "Шикарний". Настя Каменських позбавила дару мови своєю красою

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Потапа Настя Каменських заявила, що вже не та, ким була раніше: "Ми вирішили...". Настя Каменських нещодавно пишно відсвяткувала свій 34-й день народження

Також "Знай.ua" писав, Настя Каменських показала інтимні дотики з Потапом: "Просто без слів". Настя Каменських днями відсвяткувала свій 34-й день народження