У мережі поділилися оригінальним рецептом салату з оселедцем. Що поставити на святковий стіл, щоб здивувати гостей.

Як відомо, салат завжди можна приготувати з того, що лежить в холодильнику, однак, іноді рецепти можуть вкрай дивувати. Ось, наприклад як цей салат з оселедцем.

Для того, щоб приготувати цю страву, вам знадобляться наступні інгредієнти: оселедець 3 шт.; мариновані огірки 4 шт.; картопля 2 шт.; зелена цибуля 1 пуч.; яйце 2 шт.; часник 1 зуб.; майонез 2 ст. л.; сметана 2 ст. л.; кріп 0,5 пуч.; сіль за смаком; чорний перець (мелений) за смаком.

Оселедець, кадр з відео
Оселедець, кадр з відео

Спочатку потрібно відварити яйця круто, разом з картоплею в мундирах. Після цього все очищаємо, і нарізаємо кубиками в якусь велику ємність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Туди ж додаємо мариновані огірки, які будуть нарізані маленькими шматочками.

Зелень порубати, а часник слід пропустити через прес, або ж натерти на тертці.

Далі приступаємо до найголовнішого - обробка оселедця. Рибу потрібно нарізати шматочками шириною приблизно 1 сантиметр.

Салат з оселедцем, фото: вільне джерело
Салат з оселедцем, фото: вільне джерело

Всі приготовані інгредієнти, а також ті, що описані вище, потрібно змішати в одній ємності. Заправляти слід соусом зі сметани і майонезу, при цьому додавши сіль і перець за смаком.

Ось і все, блюдо на святковий стіл, або ж просто на вечерю для сім'ї готовий. Вони будуть приємно шоковані, а потім здивовані неймовірним смаком.

Нагадаємо, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже гарний червоний колір

Як повідомляв "Знай.ua", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному

"Знай.ua" писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.