У мережі поділилися оригінальним рецептом салату з оселедцем. Що поставити на святковий стіл, щоб здивувати гостей.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк відомо, салат завжди можна приготувати з того, що лежить в холодильнику, однак, іноді рецепти можуть вкрай дивувати. Ось, наприклад як цей салат з оселедцем.
Для того, щоб приготувати цю страву, вам знадобляться наступні інгредієнти: оселедець 3 шт.; мариновані огірки 4 шт.; картопля 2 шт.; зелена цибуля 1 пуч.; яйце 2 шт.; часник 1 зуб.; майонез 2 ст. л.; сметана 2 ст. л.; кріп 0,5 пуч.; сіль за смаком; чорний перець (мелений) за смаком.
Спочатку потрібно відварити яйця круто, разом з картоплею в мундирах. Після цього все очищаємо, і нарізаємо кубиками в якусь велику ємність.
Туди ж додаємо мариновані огірки, які будуть нарізані маленькими шматочками.
Зелень порубати, а часник слід пропустити через прес, або ж натерти на тертці.
Далі приступаємо до найголовнішого - обробка оселедця. Рибу потрібно нарізати шматочками шириною приблизно 1 сантиметр.
Всі приготовані інгредієнти, а також ті, що описані вище, потрібно змішати в одній ємності. Заправляти слід соусом зі сметани і майонезу, при цьому додавши сіль і перець за смаком.
Ось і все, блюдо на святковий стіл, або ж просто на вечерю для сім'ї готовий. Вони будуть приємно шоковані, а потім здивовані неймовірним смаком.
Нагадаємо, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже гарний червоний колір
Як повідомляв "Знай.ua", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному
"Знай.ua" писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.