Стало відомо про курйоз, який стався з ведучою прогнозу погоди, прямо в прямому ефірі. Ролик встиг завіруситися в мережі, і претендує на звання одного з найсмішніших прогнозів.

Ведуча прогнозу погоди Дженніфер МакДермед вела ефір, просто виконувала свою роботу, розповідаючи американцям про погоду на майбутній день. Однак раптом, стався технічний збій, через який вона не змогла стримати сміху.

У прямому ефірі на карті позаду неї з'явилася величезна кількість клонів дівчини. Стоп-кадри наклалися на екран, і це виглядало досить забавно.

"О, це круто! Але, що відбувається? Я дійсно не розумію, що це таке!" - розповіла вона, голосно сміючись.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Після цього вона почала ходити в кадрі туди-назад, що виглядало ще більш смішно. Близько хвилини знадобилося співробітникам телеканалу на те, щоб все налаштувати назад, однак, ведуча вже не могла стримати сміх, і хаотично почала розповідати про погоду, при цьому голосно сміючись.

Курйоз в прямому ефірі, фото: скріншот з відео
Курйоз в прямому ефірі, фото: скріншот з відео

В самому кінці випуску ведуча звернулася до глядачів, які застали цей курйоз в ефірі, і вибачилася перед ними за технічну поломку.

Ролик за кілька днів встиг завіруситися, і став досить популярним в Інтернеті. Курйозна хвилина, завдяки якій ведуча прославилася чи не на весь світ.

Курйоз в прямому ефірі, фото: скріншот з відео
Курйоз в прямому ефірі, фото: скріншот з відео

На You Tube ролик з ведучою набрав вже понад півмільйона переглядів, що є відмінним результатом.

Нагадавши, "Прямий ефір тим і прекрасний", - телеведуча Марічка Падалко прокоментувала курйоз з випавшим зубом.

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучій зарядили сніжком в обличчя в прямому ефірі

Також Знай.ua писав про топ-10 курйозів у прямому ефірі